Uw partner in onderhoudsproducten voor thuis

Als familiebedrijf is CHEMBO BEVIL de ideale partner voor de ontwikkeling en productie van onderhoudsproducten als eigen merk of private label.

Van ontwerp tot productie

Chembo Bevil produceert en commercialiseert meer dan 1000 formules op het gebied van chemische en biologische onderhoudsproducten, bestemd voor grote levensmiddelenwinkels, doe-het-zelfzaken en gespecialiseerde supermarkten.

Het op maat vervaardigen van biologische, natuurlijke en chemische onderhoudsproducten en bijzonderheden is onze specialiteit. Wij ondersteunen u in uw innovatieproject door een echte toegevoegde waarde te leveren. Of het nu gaat om de creatie, herformulering of productie van producten, Chembo Bevil is de ideale partner.

Werknemers
1 +
Klanten
1 +
Actieve formules
1 +

Hoe werkt het ?

Commerciële ontmoeting

Wij ontmoeten elkaar om uw behoeften te begrijpen en oplossingen voor te stellen.

Ons doel ? Maak uw projecten werkelijkheid door producten op maat aan te bieden !
Onze kracht ? Meer dan 40 jaar knowhow.

Onze adviseurs denken met u mee, of het nu gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten of de uitwerking/uitbreiding van uw eigen private label-assortiment.

Dankzij de nauwe samenwerking tussen de R&D- en productieteams kunnen wij u innovatieve producten van de hoogste kwaliteit aanbieden, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Na een ontmoeting met onze adviseurs stellen wij een bestek op om de precieze behoeften van uw project te bepalen. U wordt ondersteund tijdens het hele proces: definitie van het concept, product, verpakking en etiket.

Ontwikkeling van de formule

Wij ontwikkelen uw formule of raadplegen onze database.

Dankzij onze bevoorrechte R&D-partner, R&O Lab, kunnen wij u de mogelijkheid bieden om te kiezen uit een zeer uitgebreide catalogus van bestaande formules, maar ook om mee te denken over de innovatie van formules of de herformulering van bestaande formules.

Dankzij de knowhow van onze R&D-partner kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de regelgeving en nieuwe trends op de markt.

Onze wetenschappers zoeken regelmatig naar nieuwe grondstoffen die het kwaliteitsniveau van onze producten kunnen verhogen en hen in staat stellen te innoveren.

Wij gaan strategische partnerschappen aan met grondstoffenleveranciers, onderzoekscentra, werkgroepen en groepen voor de uitwisseling van beste praktijken, bijvoorbeeld :

  • DETIC : Belgisch-Luxemburgse vereniging van producenten en distributeurs van cosmetica, detergenten, onderhoudsproducten, biociden …
  • SIRRIS : Onderzoekscentrum dat bedrijven helpt bij het uitwerken, testen en implementeren van technologische innovaties.

Onze grondige kennis van de markt en de behoeften van de consument zorgt ervoor dat wij producten aanbieden die hun verwachtingen overtreffen.

Wij zoeken naar alle mogelijke verbeteringen om de productie- en opslagprocessen te optimaliseren en te verbeteren. Elke nieuwigheid wordt meegedeeld aan de adviseurs om hun klanten te informeren en aan de R&D-afdeling om hun formules aan te passen en/of te verbeteren.

Bovendien wordt de kwaliteitsdienst regelmatig geraadpleegd om de conformiteit van de producten te controleren.

Al deze elementen zijn een grote troef voor onze klanten die hun merk willen associëren met alleen de beste en meest innovatieve producten.

Als pioniers en vernieuwers is het onze verantwoordelijkheid om alles in het werk te stellen om milieuvriendelijke producten en concepten te creëren, te produceren en op de markt te brengen die goed zijn voor de planeet en de gebruikers. Dit engagement komt niet alleen onze klanten, maar ook de samenleving als geheel ten goede.

Als klant kunt u kiezen uit een van de 2000 beschikbare formules, uw eigen formule voorstellen die dan wordt aangepast aan uw behoeften op het gebied van geur, kleur… of een volledig nieuwe formule ontwikkelen, met de hulp van onze R&D-afdeling.

Zodra de formule is vastgesteld en de praktische tests van de producten, zowel intern als extern, overtuigende resultaten hebben opgeleverd, kunnen wij overgaan tot de productiefase.

Productie van de formule

Wij produceren onze eigen formules of door u uitgewerkte formules.

Productie , verpakking en opslag.

Dankzij de perfecte synergie tussen onze 2 productiesites (Doornik en Gembloux) kunnen wij onze productie zo goed mogelijk afstemmen op uw behoeften. Dit betekent dat wij gemakkelijk kunnen reageren op spoedbestellingen of orders die op het laatste moment gewijzigd moeten worden. De term “maatwerk” is dus geen loos begrip, maar een bedrijfsfilosofie.

Dankzij onze R&D-afdeling kunnen wij volledig autonoom formules produceren. Wij kunnen uw eigen formules produceren of de formules die wij voor u hebben ontwikkeld.

Onze 2 productiesites zijn zo ontworpen dat zij ons een enorme flexibiliteit bieden en ons in staat stellen grote volumes aan te kunnen, zowel in kleine als in grote verpakkingen, voor vloeistoffen (5ml tot 1000L), poeders (5g tot 1T), emulsies, gels, geëxtrudeerde of gecomprimeerde vaste stoffen.

Maken van de verpakking en het etiket

Ontwerp van de verpakking.

Een aan uw product aangepaste verpakking.

Wij helpen u het juiste type verpakking te kiezen voor uw product en uw merk, zodat u zich onderscheidt van uw concurrenten.

Onze grafische afdeling kan de visuele identiteit creëren die uw product bij de consument doet opvallen. Van etiketontwerp tot verpakkingsvoorstel, wij brengen uw project tot leven.

Wij produceren de verpakkingen niet, maar werken samen met betrouwbare partners die zich aan de meest uiteenlopende eisen kunnen aanpassen.

Wij helpen u de meest geschikte verpakking te kiezen voor uw product en uw grafische identiteit.

Met het oog op eco-responsibility bieden wij meer ecologische verpakkingen aan, zoals onze zakjes oplospoeder voor een wasmiddel (Epur & Impec) en onze capsules (Fillit). Sterk geconcentreerde detergenten, verpakt in deze Fillit-capsules en gebruikt als navulling voor herbruikbare flessen.

Levering van het eindproduct

Een flexibele en nauwkeurige planning.

Wij leveren aan u waar u ook bent, maar u kunt uw bestelling ook bij ons afhalen.

Uw product wordt verpakt in de door u gekozen verpakking en dozen. Vervolgens wordt uw product op een pallet gezet en klaargemaakt voor transport. Op de afgesproken datum wordt uw bestelling verzonden naar het opgegeven afleveradres.

Op tijd leveren is voor ons heilig ! Ook dat de levering volledig overeenkomt met de geplaatste bestelling. Wij doen ons uiterste best om een voorraadtekort te voorkomen door een nauwkeurige maar flexibele planning te volgen.

Om een totale flexibiliteit te garanderen, werken wij samen met verschillende logistieke partners om u op tijd en overal ter wereld te bevoorraden.

Hebt u een project ?