Producten op maat

Ontwikkel uw eigen merk met onze knowhow.
Om uw assortiment te lanceren, vertrouw ons uw hele project toe en Chembo Bevil zorgt voor de rest.

Leidingen

Of het nu gaat om het ontstoppen, onderhouden of elimineren van slechte geuren, wij hebben effectieve oplossingen te bieden, zowel biologisch als chemisch, voor alle soorten leidingen.

Septische putten

Onze verschillende bio-enzymatische oplossingen kunnen septische putten ontstoppen, reactiveren of gewoon onderhouden.

Waterzuivering

Met onze verschillende formules, gebaseerd op biologische complexen, kunnen wij water specifiek behandelen en ontsmetten voor microstations, vetvangers of regenwatertanks.

Huishoudelijke schoonmaakmiddelen

Of het nu gaat om het reinigen, ontvetten, ontkalken of onderhouden van allerlei soorten oppervlakken of vloeren, wij bieden een breed scala aan formules op chemische, natuurlijke of biologische basis.

Milieuvriendelijke huishoudelijke schoonmaakmiddelen

Met onze twee exclusieve concepten van detergenten in de vorm van eco-navullingen bieden wij een assortiment detergenten die thuis opnieuw kunnen worden samengesteld. Geen onnodig watertransport meer en minder plasticverbruik. Reiniging 3.0 !

"Huisgemaakte" huishoudelijke schoonmaakmiddelen

Baking soda en kristallen van natriumcarbonaat, zuringzout, citroenzuur, azijn en vele andere. Wij bieden een reeks Ecocertified* grondstoffen om thuis uw eigen grootmoeders recept te maken.

*Eco-detergent gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de ECOCERT-standaard beschikbaar op http://detergents.ecocert.com.

Tuin

Op chemische of Ecocert-natuurlijke basis bieden wij een breed scala aan formules voor het onderhoud van buitenruimten, zowel wat betreft meubilair als alle soorten vloeren.

Haarden

Wij bieden zowel chemische als natuurlijke oplossingen voor de ontsteking, het onderhoud en de reiniging van alle soorten kachels en haarden.

Onze certificeringen en verbintenissen

Hebt u een project ?